Obra nova

La majoria de les grans constructores espanyoles, han dipositat en algun moment donat al llarg de nombrosos anys la seva confiança en IMPERA Impermeabilitzacions per a la realització de cobertes o impermeabilitzacions de moltes de les seves grans obres.

Després de molt temps realitzant tot tipus d’intervencions en aquests projectes, la nostra empresa s’ha posicionat com a referència capdavantera en el sector, per la seva experiència, qualitat i professionalitat.

Per tant, i en cas que ho necessitin, ens posem a la seva disposició, per valorar les seves partides d’impermeabilització en qualsevol projecte d’obra que estiguin realitzant. Proposar-los opcions alternatives a les de projecte amb la finalitat de millorar si és possible els sistemes finals, per adaptar-los a una bona execució en obra i millorar si és possible la relació qualitat/preu dels mateixos.

En IMPERA Impermeabilitzacions coneixem tots els sistemes i solucions que ofereix el mercat i per tant podem donar la proposta més idònia a cada moment.